četvrtak, 13 novembar 2008 17:36

 

  Dača Ikodinović je ekskluzivno dao svoj prvi intervju posle nesreće u emisiji "Kao sav normalan svet"

 

Nakon više od pet meseci posle sudara u kojem je nastradao, naš vaterpolo reprezentatovac je odlučio da progovori za javnost. Njegov intervju će biti emitovan u emisiji "Kao sav normalan svet", autorke i voditeljke Tatjana Peternik Aleksić, u subotu 15. novembra. U najavi je pušten deo intervjua u kome Dača govori koliki je optimista, koliko mu je bitno da ozdravi zbog svoje supruge Nataše Bekvalac i njihove ćerke Hane.

-Ne treba meni da govore kako treba da budem optimista, ja sam najveći optimista od svih i uskoro ću pomerati prste, kao i celu ruku, siguran sam u to, rekao Ikodinović u svom intervjuu.

Nataša Bekvalac, njegova lepša polovina je gostovala na TV Pinku kod Ognjena Amidžića u emisiji, gde je iznela neke detalje iz njihovog privatnog života. Priznala je da je njega videla kao priliku za jedno veče i nije očekivala da će imati sa njim bilo šta ozbiljno.


-Spavali smo na prvom sastanku , stidljivo je priznala Nataša i dodala -Međutim, kada sam se ujutru probudila pored Danila, shvatila sam da on nije za jedno veče, već da je onaj pravi. Naša priča za jedno veče vrlo brzo se pretvorila u najlepšu ljubavnu bajku.

 

Nataša "čuknula" auto u "Pinku"
 
 Izgleda da ni Nataša Bekvalac nije  baš spretna u saobraćaju. Pevačica je , kada je dolazila na snimanje emisije "Ami Dži šou", prilikom parkiranja uspela da udari bankinu i da ošteti jedan far na njenom džipu. Kako navode očevici, ona je samo izašla iz kola, opsovala i zamolila osoblje da joj parkira automobil.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop