Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 04 oktobar 2008 17:19
Dvostruka pobednica Paraolimpijade Antonija Balek, prema tvrdnjama njenog brata, uopšte nije invalid!
 
 
 
 
Hrvatska javnost šokirana je zbog skandala o dvostrukoj pobednici Paraolimpijade koja, prema tvrdnjama njenog brata, uopšte nije invalid!!! Vlado Balek, Antonijin brat, izjavio je za portal "Dalmacijanews.com" da "njegova sestra nikada nije imala tešku saobraćajnu nesreću, niti je invalidna":
 
- Samo je jednom imala lakšu saobraćajku, u kojoj nije bila povređena. U kolica je sela pre dve godine, a ja sam je video kako normalno hoda - rekao je Vlado.
 
 
 
Međutim, paraolimpijka sve te napise pripisuje zavisti, po receptu "sve će ti oprostiti osim uspeha", a u izjavi za "Plavi radio" rekla je da je njen brat evidentiran u policiji zbog porodičnog nasilja i zbog napada na nju. Takođe je, kako je rekla, njen brat hteo da ubije njihovu majku, ali je ubistvo navodno ona sprečila, tako što je u kolicima "izašla pred pištolj".
 
 
Paraolimpijski odbor najavio je istragu vezanu za ovaj slučaj, i nakon što ona bude sprovedena kraju, sledi i odluka o vraćanju novca koji je primila od Vlade kao nagradu za dva olimpijska zlata. 
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

tomas said:

...
izgleda ko da jeste
15. 03. 2009

majuska said:

...
pa to i od hrvata mozemo i ocekivati...ljudi su spremni na sve radi medalja
01. 01. 2009

ivana said:

...
A Hrvati ... Avetinje...
30. 11. 2008

kale said:

...
nije se ni ocekivalo da hrvati budu normalni
13. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop