četvrtak, 11 jun 2009 16:37

Holivudski glumac snimljen je kako paparaca šutira u prepone!

 

 

Svetske zvezde baš nemaju pametnijeg posla nego da biju fotografe! Ko zna koji već slučaj u nizu da poznati udaraju ljude koji samo rade svoj posao, ali sva je sreća da se sve to u poslednje vreme revnosno beleži kamerama.
Tako je britanski glumac Hju Grant (Hugh Grant) snimljen u trenutku dok fotografa šutira direktno u prepone! On je izlazio iz kluba "Vejverli In" u Njujorku, kada su paparaci počeli da ga slikaju. Grant je počeo da ih upozorava da se sklone, a zatim jednog od njih šutnuo u međunožje.

Video: TMZ

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Mama Huanita said:

...
Koji je bulshit sve sakriven iza krilatice "oni samo rade svoj posao". Taj posao je da maltrtiraju ljude i da ih ne ostavljaju na miru. Opsedaju kuce ovih ljudi, narusavaju im privatnost, jer to spada u opis njihovog posla.
Kako bi se oni osecali da ih neko snima dok stenju na klozetu? A za takvu sliku recimo Britni Spirs paparaci bi dali levo moodo (ili desnu sisu, zavisi kojeg je pola paparaco).
15. 06. 2009

KK said:

I ako je
I ako ga je sutnuo!

Neka fotograf radi svoj posao ne drugom mestu... ako mu se ne svidja kako postupaju prema njemu...
12. 06. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop