petak, 02 februar 2018 09:45

alt

Prvobitno je njena smrt okarakterisana kao nesreća
Američki istražitelji su označili glumca Roberta Vagnera kao osobu čiju ulogu treba ispitati u istrazi smrti njegove žene, takođe glumice, Natali Vud, gotovo četiri decenije nakon što se udavila.

Misterije i spekulacije o okolnostima smrti Natali Vud (43) se gomilaju otkako je 1981. izgubila život.

Tokom Vikenda zahvalnosti 1981. ona, Vagner, glumac Kristofer Voken i kapetan su bili na jahti. Posle noći pijančenja, njeno telo je nađeno u moru blizu Kataline u Kaliforniji.

Prvobitno je njena smrt okarakterisana kao nesreća, ali je slučaj 2011. ponovo otvoren da bi se ustanovilo da li je Vagner ili neko drugi imao ulogu u tome, pošto je kapetan broda rekao da je čuo svađu u noći njenog nestanka. Patolozi su izmenili razlog smrti u "davljenje i drugi neutvrđen faktori".

Šerif Džon Korina je u danas objavljenom intervjuu rekao da ne veruje da je Vagner (87) ispričao celu priču o događajima tokom plovidbe.

Upitan da li veruje da je Natali Vud ubijena, šerif je rekao da je "dovoljno sumnjivo da bi se pomislilo da se nešto desilo".

Policajci su naveli da su 2013. najmanje deset puta pokušavali da ispitaju Vagnera, ali da je on odbijao. On je porekao bilo kakvu umešanost u ženinu smrt i nije optužen.

Kontradiktorne verzije događaja na jahti su doprineli misteriji smrti Natali Vud.

Vagner je u memoarima napisao da su se on i Voken te noći svađali i da je, kad je krenuo na spavanje, video da nema njegove žene i čamca za spasavanje.Izvor: N1


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop