ponedeljak, 02 jul 2018 07:29

alt

"Greške se ponekad dešavaju"


Američki komičar poznat kao "Mucavi Džon" pozvao je Belu kuću, predstavio se kao senator Bob Menendes, demokrata iz Nju Džersija, a predsednik SAD Donald Tramp javio mu se dva sata kasnije iz predsedničkog aviona.

Komičar, kojem je pravo ime Džon Melendes, izjavio je da je sa predsednikom razgovarao oko tri minuta i da mu nijednom nije rekao da nije u pitanju pravi senator Menendes, prenosi "Glas Amerike".

Melendes tvrdi da je sa Trampom razgovarao najmanje 20 puta, u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i ne može da veruje da predsednik nije prepoznao njegov glas. "Samo sam govorio koristeći sopstveni akcenat Long Ajlenda", rekao je komičar.

Na snimku razgovora koji se može čuti u podkastu komičara, predsednik Tramp, koji misli da razgovara sa senatorom, čestita mu što je oslobođen u slučaju u vezi sa primanjem mita. Tramp je takođe govorio o saradnji na imigracionom zakonu. "Ja sam hispanskog porekla", odgovorio je komičar.

On je za CNN izjavio da je Bela kuća lako mogla da razotkrije njegov pravi identitet. "Sve što je trebalo da me pitaju jeste kojoj stranci pripada senator Menendes ili koju državu predstavlja u Senatu i ja ne bih znao. Međutim, nisu me pitali ništa od toga", rekao je komičar.

Navodi se da je Bela kuća saopštila da predsednik Tramp "želi da bude na raspolaganju" članovima Kongresa i da se ponekad "greške kao što je ova dešavaju".


2018-07-02
Izvor: TANJUG


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop