sreda, 14 oktobar 2009 16:59

Proslavljeni glumac i guverner Kalifornije zapretio zatvorom sopstenoj supruzi!

 

 

 

 

 

Nakon što su losanđeleski paparaci uslikali suprugu kalifornijskog guvernera i bivše holivudske zvezde Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) kako tokom vožnje telefonira, što je tamo strogo zabranjeno, on je najavio da će protiv svoje zakonite supruge preduzeti hitne mere! Šta god to značilo, gospođa Švarceneger se neće izvući samo sa opomenom već joj preti i zatvorska kazna u trajanju od tri meseca!

 

 

 

Još uvek nije poznato kako će Arni kazniti nesavesnu suprugu ali je činjenica da je guverneru Kalifornije zbog ovog incidenta jako neprijatno pa se čak poverio svojim prijateljima da mu se ne sviđa to što njegova supruga olako krši zakone. Epilog ove priče tek predstoji...


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

ludaca said:

...
On je dobar glumac i jako je dobar u poslu koji radi, ali zaista se nemogu sloziti da treba hapsiti svoju zakonitu suprugu i kazniti je na 3 mjeseca zatvora. Naravno da se treba isto odnositi prema svakoj osobi, ali zamislite da se vi nadete u takvoj situacij i da ne mozete izbjeci neki mozda vazan poslovni poziv. ZAR MISLITE DA BI SE VI OLAKO SLOZILI DA IDETE NA 3 MJESECA U ZATVOR ZBOG PRICANJA NA MOBITEL. Mislim da ovdje nema osobe koja nije nekada pricala na monitel tokom voznje.
26. 12. 2009

MindFreak said:

...
niko nije "Above the law", doduse to je Steven Seagal ali nema veze :)
20. 11. 2009

haker said:

seljak
dziber i lazovcina i starkonja i seljacina
18. 10. 2009

victorija said:

...
tako i treba kazna za svakoga isto,pa makar to bila i njegova zena...
16. 10. 2009

dzontra said:

...
terminator je to
15. 10. 2009

Sikander said:

...
Na koga mislis, nju ili njega? Ja bih rekao ona, zabrana telefoniranja tokom voznje postoji s razlogom, oni koji to rade ne ugrozavaju samo sebe, nego i druge, a kad neko ugrozava druge, treba ga kazniti. A naravno da je politicaru neprijatno kada njegova sopstvena supruga ne postuje zakone, a on je tu da podrzava te iste zakone, ako napravi izuzetak za nju ili sebe gubi kredibilitet, ona to vrlo dobro zna, ali ipak pravi prekrsaj koji ozbiljno moze da naskodi njenom suprugu, dakele i njoj samoj na vise nacina...
15. 10. 2009

seko said:

...
BUDALA JEDNA
14. 10. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop