nedelja, 19 jul 2009 12:12
Škotska pevačica dala intervju američkoj televiziji i otkrila njen najnoviji izgled.
 
 
 
 
Suzan Bojl (Susan Boyle) smo je već videli sređenu i našminkanu, ali sada zaista izgleda kao prefinjena dama. Od šminke, preko oblačenja, pa do stava, zaista ostavlja utisak kao da nikada nije imala nadimak "Dlakavi Anđeo". Za svoju šminku kaže da je vrlo diskretna i da joj tako najbolje stoji.
 
 
 
Odlično se provodim, ovo je sve neverovatno, neopisivo - odgovara pevačica na pitanje kako podnosi teret slave "nove Suzan" i dodaje: Izlazak iz anonimnosti je kao dugačak put. Nikada ne znaš kako će se završiti. Ne želim da se završi. 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

J said:

...
MA j**eM JOJ MAMU I NJOJ I NEVENI I SVIM NEVENAMA KOJE SU MRSAVE I MISICAVE I NISKE j**eM I MAMU, E TI NEVENO DA MI JE DA TE OSTAVI DA VISISH NA TOJ GRANCHURETINI
22. 12. 2009

Tatjana Rajlić said:

Tatjana said:
Zbog čega je seljanka?Sudiš po izgledu!Lepota je nešto drugo,talenat,umetnost a ne silikoni!!!!Svi ste vi isti!!!!
19. 08. 2009

Coolerka! said:

...
zena peva za medalju!dobro je sto su je sredili!
21. 07. 2009

Mama Huanita said:

...
Nju nasminkati i obuci u firmirane krpe je kao da se park sa retkim biljnim i pticijim vrstama betonira i pretvori u autoput. Autoput kao i svaki drugi, a posebnost koju je imala svojom dlakavoscu nepovratno je izgubila.
19. 07. 2009

VICTOR said:

...
SELJANKA OSTAJE SELJANKA
19. 07. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop