ponedeljak, 19 mart 2018 17:46

alt

Godinama odbijala da govori za medije


Američka glumica i pevačica Barbra Strajsend izjavila da nikada nije doživela seksualno uznemiravanje, ali da smatra da su je mediji zlostavljali.

"Nikada (nisam to doživela). Nisam bila poput tih lepih devojaka s tim malim nosevima. Možda je to razlog", rekla je Barbra Strajsend govoreći o seksualnom uznemiravanju, prenela je agencija AP.

Ona je istakla značaj protesta protiv rodne neravnopravnosti koji se šire Holivudom.

"Nalazimo se u čudnom periodu kada su u pitanju muškarci i žene, i klatno se kreće na jednu pa na drugu stranu, moraće da dođe na centar", rekla je Strajsend na jednom medijskom skupu u Los Anđelesu.

Agencija AP navodi da je glumica godinama odbijala da govori za medije zbog, kako je smatrala, netačnog izveštavanja, što se odnosi i na tvrdnju da u svojoj kući ima "sobu za nagrade", među kojima su i nagrade Oskar i Emi.

Ipak, najoštrije je kritikovala pokojnog televizijskog novinara Majka Volasa.

Ona je rekla da joj je postavljao bolna pitanja tokom jednog intervjua, nakon kojeg ga je zvala da mu se požali, ali da je on u narednoj emisiji gledaocima, koji su se pobunili zbog njegovog lošeg ophođenja, rekao da joj se dopao intervju.

Volasovo ispitivanje dovelo je do suza Barbru Strajsend tokom intervjua 1991. godine, navodi AP.

Strajsendova je dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu za "Evergreen" 1977. godine, a tada je, takođe na dodeli, izvela glavnu pesmu iz filma "Zvezda je rođena" (A Star Is Born).

Dobila je Oskara i za najbolju žensku ulogu - u filmu "Funny Girl" 1968. godine.Izvor: N1


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop