petak, 26 oktobar 2018 08:20

alt

Blogerka živi na visokoj nozi
Instagram zvezda Ana Bej nedavno je objasnila ženama kako da zavedu milijardere i priznala da svoj život na visokoj nozi duguje bogatim muškarcima s kojima je bila.

Blogerka poznata pod nadimkom JetSetBabe, objasnila je da je, kako bi ušla u visoko društvo, prvo morala da potpuno promeni svoj izgled, što uključuje i operaciju nosa, piše Daily Mail.

Ona kaže da "žene ne treba osuđivati" ako odluče da žive na račun svojih bogatih muževa te da ne voli reč "sponzoruša", ali priznaje da joj ne bi bilo drago da bude s muškarcem koji nema novca.Smatra da u tome što dopušta muškarcima da je izdržavaju nema ništa loše.

"Žene moraju da imaju pravo izbora žele li da rade ili ne. Ne mislim da bi žene u visokom društvu trebalo da budu prisiljene da rade niti da ih treba osuđivati ako odluče da ne rade", kaže Ana, i dodaje da ženama koje poučava uvek savetuje da rade na svojoj nezavisnosti za slučaj da dođe do prekida veze."Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, steknu obrazovanje i radno iskustvo", kaže Ana i napominje kako je svesna da takav život nije za svakoga, ali da ona sama ne bi mogla da živi s nekim ko nema novca.

"Ne mislim da bih mogla da budem s nekim ko nije bogat. Ugodan život smatram jednako važnim kao ljubav", zaključila je blogerka.Izvor: Noizz.rs/ Index


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop