Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 19 septembar 2009 13:57

Holivudski glumac izjavio da ipak neće snimati film o životu Josipa Broza Tita!

 

 

 

 

 

Slavni američki glumac italijanskog porekla Silvester Stalone (Sylvester Stallone) ipak neće snimati film o bivšem jugoslovenskom predsedniku Josipu Brozu Titu, kao što je ranije obelodanjeno. On je nedavno boravio na filmskom festivalu u Veneciji gde su ga novinari, između ostalog, pitali i o ovom projektu:

 

 

 

- To je projekat koji datira od pre mnogo godina, ali za sada po tom pitanju nismo napravili još ništa. Ali, za godinu i po dana u Hrvatskoj planiramo da počnemo sa snimanjem jednog drugog filma, ali vam još uvek ne mogu otkriti detalje - izjavio je Stalone.

 

 

 

Inače, slavni glumac je planirao da snimi film o Titu i jednom od njegovih najbližih saradnika, Eduardu Kardelju. Prema tadašnjem planu, film je trebalo da producira legendarni Robert de Niro.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Vasiilje said:

O Titu
Druže Tito mi ti se kunemo
da ovako više ne možemo.
Nama više ne cvetaju ruže
Sve je lopov do lopova druže.
Na plećima teško nam je breme
blago tebi umro si na vreme.

Vasilije od Semberije
17. 10. 2009

markosss said:

aaa
sto da ne. onaj nije znao da prica, a ovaj ne zna. :)
20. 09. 2009

dzontra said:

...
ne nego Boska Buhu
20. 09. 2009

veca said:

...
stalone bi glumio tita????????? ne, ne, ne...
20. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop