Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 01 oktobar 2008 15:41

 

Jedna od najplaćenijih latino zvezda, Selma Hajek, vratila se bivšem vereniku, multimilioneru Henriju Pinoltu!
 
 
 
 
Poznata glumica Selma Hajek (Salma Hayek) i jedan od najbogatijih ljudi Francuske, Francois-Henri Pinualt, viđeni su kako se drže za ruke i razmenjuju nežne poglede tokom pariske nedelje mode. Okupljeni koji su se našli u blizini para tvrde da su delovali jako srećno i da se nisu odvajali jedno od drugog. Pinault je od samog veze nagovarao Selmu da se uda za njega, na što je ona i pristala nakon njegovih reči:
- Draga, raspištolji se!
 
 
 
Ali, više nego očigledno je da ni skupocjena venčanica od vrtoglavih 250 hiljada dolara nije bila dovoljna da zadrži 42-godišnju glumicu u domu francuskog milijardera. Nakon raskida veridbe Selma je viđena kako izlazi punih kesa iz seksi šopova, ali izgleda da se vibratori ni približno ne mogu meriti s pravim muškim zagrljajem.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

osvajac said:

...
moze se ribi da radi sta hoce
08. 02. 2009

marko said:

...
a tek naslov...
01. 10. 2008

marko said:

ah
Ali, više nego očigledno je da ni skupocjena venčanica od vrtoglavih 250 hiljada dolara nije bila dovoljna da zadrži 42-godišnju glumicu u domu francuskog milijardera. Nakon raskida veridbe Selma je viđena kako izlazi punih kesa iz seksi šopova, ali izgleda da se vibratori ni približno ne mogu meriti s pravim muškim zagrljajem.Ko god da je ovo pisao, ima nekih problema.hahaha
01. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop