Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 10 septembar 2009 19:38

Vlasnik "Plejboj" magazina podneo zahtev za razvod braka od supruge sa kojom ne živi već 11 godina!

 

 

 

 

 

Osnivač magazina" Plejboj" ("Playboy") Hju Hefner (Hugh Hefner) koji već 11 godina ne živi sa suprugom Kimberli Konrad (Kimberley Conrad), podneo je zahtev za razvod. On je izjavio za sajt TMZ.com da se na taj korak odluèio nakon što ga je njegova supruga u avgustu tužila u vezi sa prodajom jedne od njihovih kuća.

 

 

 

Po njegovim rečima, oni su, uprkos razdvojenom životu, na insistiranje Kimberli Konrad (47), sve te godine ostalu u braku.
- Ostao sam oženjem samo radi dobrobiti dece, na njen zahtev - naveo je on.
Hefner se drugom suprugom, sa kojom ima dva sina, oženio 1989, a rastali su se devet godina kasnije.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

dick said:

...
Ovaj dekica se nauzivao tokom zivota,mislim jebiga mi ga gledamo sada kada ima 80i koju godinu ali sta je bilo kad je bio mladji kada je imo 20-30 godina i bio okruzen playboy zecicama,covek se sigurno svaki dan komiro od seksa.A on i danas j**e sto su priznale njegove k***e sa ove slike,svaka od njih 3 ima otprilike po minut seksa sa njim znaci 3 minuta da matorog ne bi drmno infarkt!STA RECI SVAKA CAST MATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. 08. 2010

vladica said:

...
badava ti deda i pare i slava..jos su ti oci i ruke ostale..))
11. 11. 2009

victor said:

...
koje tri picke oko njega
02. 11. 2009

XXL said:

...
Inace, ove zecice su placene da zive kod Hefa i da se slikaju sa njim. Dobijaju $1000 nedeljno da zive na njegovom imanju i da to ne kriju.
Hef je deda, nema tu mnogo od njegovog j.ebavanja, ali se svaki put slika sa mladim mesom. Shvatio je covek koliko je bitan imidz i reklama.
13. 09. 2009

victor said:

...
boli ga uvo
12. 09. 2009

XXL said:

...
Odlicno Hef, dokazao si svima koji se vade na decu da se ne razvode koliko je to glup izgovor.
Oni ne zive zajedno vec vise od 10 godina. Koliko njihova deca imaju koristi od njihovg braka??? Ni zeru. Da li sada, kada ce se razvesti, i dalje imaju tu istu decu? Naravno.
Razvode se jer im je u interesu da se razvedu, kao sto im nije bilo u interesu da se razvode pre. Kakva deca kakve glupsoti.
12. 09. 2009

Ana Mkd said:

...
Nema covek sta da radi...:P
11. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop