Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 28 april 2010 17:58

Holivudski glumac posle pijančenja po Beogradu, završio kod lekara!

 

 

 

Holivudski glumac Džerard Batler primljen je u ponedeljak uveče na privatnu beogradsku kliniku „Ristić" zbog lošeg zdravstvenog stanja! Kako Press saznaje, Batler je odmah primljen kod dežurnog lekara i posle detaljnog pregleda ustanovljeno je da ima izuzetno visok krvni pritisak.

 

 

Glumac je oko 18 sati stigao na kliniku, a posle pregleda i vađenja krvi priključen je na infuziju. Lekari su ustanovili da se radi o povišenom pritisku, koji je posledica konzumiranja teške hrane i velike količine pića, koji su izazvali blago trovanje pošto poznati glumac nije navikao na našu kuhinju. Takođe je bio u pitanju i premor, jer je Batler poslednjih nekoliko dana, pored obaveza oko snimanja, uživao u čarima noćnog života Beograda, i to u klubovima „Plastik" i „Sinema"


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

noname8 said:

...
Butler FOREVER! :D
28. 04. 2010

realno said:

...
KRALJ xD
28. 04. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop