utorak, 10 avgust 2010 16:50

Glumica optužila slavnu manekneku da ne govori istinu pred sudom.

 

 

 

Glumica Mia Farou je u svedočenju na suđenju za ratne zločine bivšem predsedniku Liberije Čarlsu Tejloru izjavila da je Naomi Kembel lagala u Hagu i da se njoj hvalisala „krvavim" dijamantima koje je dobila od optuženog! Naime, tužilaštvo je pozvalo Miu Farou, Naomi Kembel i njenog bivšeg agenta Kerol Vajt da svedoče o neobrađenim dijamantima koje je Tejlor poklonio manekenki posle večere 1997. godine.

 

 Manekenka je prošlog četvrtka izjavila da je dobila nekoliko malih komada dragog kamenja, ali da nije znala da se radi o dijamantima, niti ko ih je poslao. S druge strane, glumica je juče ispričala da se Kembelova ostalim gostima na zabavi pohvalila da joj je Tejlor poslao „ogroman dijamant", prenose agencije!


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

anja said:

lll
kako je grozna
25. 08. 2010

ceca said:

...
ko su ove ciganke
11. 08. 2010

..... said:

...
Bas tako,ova Naomi je prsla skroz...Idiot!
10. 08. 2010

GaGarin_53 said:

...
Ma nemoj, mali komadi dragog kamenja, ali ne zna ko joj ih je dao, možda ih je neka sluškinja slučajno zaboravila na njenom radnom stolu dok je brisala prašinu!!? Pa naravno da laže. Već je bila u zatvoru zbog gađanja telefonom u glavu svojoj asistentkinji. Vreme je da majmunica odleži jednu podužu robiju zbog krivokletstva.
10. 08. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop