utorak, 03 april 2018 15:47

alt

Razlog za to je tek nedavno otkrivenMerilin Monro je odisala seksepilom. Mnogi su ga povezivali sa njenim plavim loknama i crvenim usnama, ali Merilin je imala mnogo efektnijih i suptilnijih trikova.

Retko ko je to primećivao, ali Merilin gotovo nikad u privatnom životu nije nosila jarke boje, i imala je, kako je mislila, sasvim razuman razlog za to.

Seks simbol savremenog doba nosila je maltene samo crnu, belu i boju kože jer nije želela da bilo šta skrene pažnju ljudi sa njene kože, oblina i lepog lica. To je išlo dotle da nije volela da nosi ni nakit.

- Ne posedujem čak ni najmanji dijamant - rekla je u jednom intervjuu šezdesetih godina prošlog veka. A što bi ga i posedovala kada nije planirala da ga nosi?

I tako je, iako nam je pevala da su "dijamanti najbolji prijatelji žena", ona njihovo prijateljstvo radije menjala za punu pažnju svoje okoline. I - uspevala je u tome.


alt


Izvor: zena.blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop