Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 28 jun 2009 17:37
Bivša supruga pokojnog pevača tvrdi da on nije biološki otac njihovo dvoje dece!
 
 


Smrt Majkla Džeksona (Michael Jackson) i dalje je glavna tema svetskih medija a danas se pojavio šokantan podatak da pop pevač nije otac dete, za koju se do sada verovalo da su njegova! Naime, njegova bivša supruga Debi Rou izjavila je da Džekson nije otac Paris i Princa Majkla!!!
 


- Bili smo bili usamljeni, oboje smo voleli životinje...tako smo počeli da razgovaramo i da se upoznajemo. Jednom prilikom sam ga upitala zašto se razveo od Lise Mari Prisli, a on je odgovorio da je to zato što ona nije želela njegovu decu. Tada sam mu ponudila da mu ih ja rodim
- ispričala je Debi za jedan američki magazin.
- Rodila sam mu decu, ali uzorci koji su korišćeni u oplodnji, jer nikada nismo vodili ljubav, nisu bili njegovi. Nije želeo ništa da ima sa mnom. Potpisali smo ugovor, odrekla sam se dece, a on mi je rekao da ćutim o svemu - priznala je ona.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (20)add comment
 1 2 > 

anonimus said:

...
Michael Jackson je dar od Boga. Volim te Michael!
12. 02. 2010

tanja78 said:

majkl dzekson nema svoju decu
vazno je da ih je voleo kao da su njegova,sve ovo sto sad pisu o njemu su gluposti,htela zena malo da bude u centru paznje majkl je bio i ostace legenda,drugi dzekson se nece vise roditi.
23. 10. 2009

ZANA said:

MJ
jednom je majkl rekao>TEK SAD VIDIM KOLIKO JE OVAJ SVET BOLESTANpre nego sto me za nesto osudite,pokusajte me razumeti i voleti...
02. 09. 2009

milena said:

milena
sto bi njegova deca zasluzila paznju nisu postigla uspeh nitice .majkl nije njihov tatica.xexe. to troje dece se prave da im je zao .oni su srecni. ostalo im sve zbog lazne dojave da su njegova deca.sto bi mi ih bilo zao . covek doziveo svoje. djeca se umislila da su zvezde .xaxaxaxaxxexexe.

28. 08. 2009

milena said:

milena
nisu bitna njegova deca.i ona nisu njegova. on im nije caca.nisu deca postigla uspeh,a niti ih zalim.
28. 08. 2009

zlata94 said:

zlata94
Majkl DZekson je bio jedna od najdivnijih,a nazalost najnesrecnijih osoba ovog sveta,zbog svega sto su mu smestali.Sigurna sam da nikad ne bi povredio dete pored toliko novca sto je donirao u humanitarne svrhe.Njegova legenda ce zauvek ziveti,uvek ce biti u mom srcu.Sto se tice njegove dece mislim da im on nije bio bioloski otac,ali je sigurno bio najbolji tata na svetu koji im je pruzio svu mogucu ljubav i negu.Pocivaj U miru.
23. 08. 2009

JASNA said:

Majkl DZekson nema svoju decu
KO SMO MI DA RASPRAVLJAMO O MAJKLOVOJ DECI POSTUJMO NJEGOV LIK I DELO NE PLJUJTE PO MAJKLU JER ON JE KRALJ STO SE MENE TICE ON CE ZAUVEK ZIVETI UMOJOJ DUSI I SECANJIMA
10. 08. 2009

TAMARA JACKSON said:

...
NE DIRAJTE MI MAJKLA ,MAMICU WAM WASU ON JE DIWNO STWORENJE ,ZIWIM ZA NJEGA,OBAZAWAM GA ,LJUBIM TE I WOLIM ZAUWEK,ZIWECES U MENI DOK SAM ZIWA,TWOJA TAMARA.
10. 07. 2009

Malllllaaaaaaaaaaaa said:

...
A jaooooooooo nije ima otaccc.

Uf koja stvar. Nebitno skroz. Koliko ima pjevača ili glumaca koji nisu roditelji svojoj djecci. Da ne govorim. Pišite o njima, a ne o mrtvom čovjeku. GLUPOST.
30. 06. 2009

VICTOR said:

...
VELIKA STVAR AKO IM NIJE BIOLOSKI OTAC,BITNO JE ONO STO JE NA PAPIRU
29. 06. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop