utorak, 31 jul 2018 07:51

alt

Želi da promeni živote dece Malavija


Madona slavi 60. rođendan dobrotvornom akcijom za siročad i decu u Malaviju. Svaki sakupljen dolar ide direktno za obroke, škole, uniforme i zrdravstvo.

Pevačica je rekla za AP da se udružuje sa Fejsbukom za ovu akciju, koja će trajati do 31. avgusta. Obožavatelji mogu da doniraju direktno na Fejsbuk stranicu Madone ili da pokrenu sopstveno sakupljanje sredstava na toj društvenoj mreži.

Sredstva će biti data fondaciji Rejzing Malavi (Raising Malawi), a kompanija za globalna plaćanja Ripl saopštila je da će za svaku donaciju dati jednaku količinu novca.

Pop ikona, koja je usvojila četvoro dece iz Malavija. 2006. godine, osnovala je fondaciju Rejzing Malavi, za rešavanje problema siromaštva i teškoća kroz koje prolaze siročići i ugrožena deca Malavija. Ona je prošle godine finansirala dečje krilo u bolnici u Malaviju.

"Čvrsto sam posvećenja tome da pružim ugroženoj deci dom pun ljubavi. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego povezivanje moje globalne porodice s ovom divnom zemljom i decom kojoj je najviše potrebna pomoć", rekla je Madona.

"Želim da se udružim sa svojim prijateljima, obožavateljima i pristalicama, da promenim živote dece Malavija i da im dam k znanju da su zaštićeni i voljeni", dodala je Madona.Autor teksta: Beta/AP


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop