sreda, 03 septembar 2008 14:10
Sandra Melnicenko sa suprugom

Američka pop zvezda Leni Krevic nastupiće kao specijalni gost na proslavi trogodišnjice braka srpske manekenke Sandre (eks Nikolić) i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja Melničenka.

 

Bivša članica grupe "Models" Sandra Melničenko poželela je da joj za trogodišnjicu braka zapeva Leni Krevic! Samo je bilo potrebno da to kaže svom suprugu Andreju i da joj želja bude ispunjena!Lenny Krawitz

Ruski milijarder odmah je kontaktirao menadžment pop zvezde i ugovorio nastup na njihovoj privatnoj zabavi koja će biti održana večeras na luksuznoj jahti "Sigma  SF99", koja je usidrena u Nici! 


Inače, ovo nije prvi put da Sandru i Andreju svetska muzička imena pevaju na uvce. Na njihovom glomaznom venčanju, sa kojeg su slike obišle svet, goste su zabavljali Kristina Agilera, i Džastin Timberlejk, dok je Madona odbila da peva za neverovatan honorar od šest i po miliona evra! Najnoviji tračevi koji prate ovaj srpsko-ruski par su ti da uskoro planiraju i svoje potomstvo.

 

  Inače, Andrej već ima dete sa svojom najboljom drugaricom (nuklearonom fizičarkom po zanimanju!) jer su se još pre nekoliko godina dogovorili da na ovaj način "ukrste  dobre gene".

 

 

SF99 - Čist Luksuz

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

misa said:

...
kako je ova zena dobro prosla u zivotu.
20. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop