nedelja, 16 novembar 2008 16:36
Žena Bernija Eklstona već ima na svom računu oko dve milijarde funti a želi i njihovu vilu u Čelziju!
 
 
Eventualni razvod Slavice i Bernija Eklstona (Bernie Ecclestone) ojadio bi prvog čoveka "Formule 1" za najmanje nekoliko milijardi funti! Slavica već ima na svojim računima oko 2 milijarde engleske valute, a uz to i veliki broj firmi i nepokretnosti registrovanih na svoje ime. Nagađa se da gospođa Eklston jako želi njihovu vilu u Čelziju, čak radije nego kuću koju imaju u Londonu! 
 
 

Berni i Slavica su pre nekoliko godina dali basnoslovni novac za vilu u Londonu, ali u njoj nisu proveli ni jedan jedini dan!
- Draža mi je naša trospratnica u Čelziju. Tamo volim da živim, u toploj atmosferi, bez nakita, zlata i mramora - rekla je nedavno Slavica.

 

Inače, nakon što je britanski "Daily Mail" (prvi obelodanio da se razvode Madona i Gaj Riči!) objavio da je Slavica spakovala kofere i odselila se od Bernija, poznati par nije se oglasio u javnosti, ni da potvrdi niti da demantuje ove glasine.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop