petak, 02 mart 2018 07:45

alt

Đokovići šarmantni i veseli kao i uvekJelena Đoković je mnoge iznenadila snimkom sa Novakom koji datira od pre nekoliko meseci. Njih dvoje su tom prilikom pokušavali da savladaju, u tom trenutku, za nju tešku prepreku.

Na videu Jelena pokušava da trči po podlozi i to prvi put nakon rođenja ćerke Tare. U svemu tome joj pomaže suprug, ne bi li se vratila u formu koju je imala dok nije bila u drugom stanju.

"Ovo je bilo prvo trčanje nakon što sam rodila Taru. Padanje, ustajanje... Činilo mi se da je sve protiv mene- gravitacija, težina, bol, vodeni krevet, sem moje ljubavi koja me je ohrabrivala. Podržavao me je, podržavala sam ga", napisala je Jelena i mnoge iznenadila tom porukom.

Iako važi za hrabru i spretnu devojku, ovom prilikom je otkrila da se i ona nalazi u nekim teškim trenucima u kojima ju je nada možda i napustila, ali uz pomoć sebi bliske osobe je uspela da savlada i tu prepreku.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop