petak, 22 maj 2009 16:31
Stranac platio 43.000 dolara za privatni čas sa našom teniserkom, Nole iskulirao Klintona.Najbolja srpska teniserka bila je predmet aukcije u Kanu, koju je organizovala holivudska zvezda Šeron Stoun (Sharon Stone). Jedan od gostiju platio je 43.000 dolara za privatni čas tenisa sa njom. Na istoj licitaciji, saksofon bivšeg američkog predsednika Bila Klintona (Bill Clinton) prodat je za 180.000 dolara a zarada od dobrotvorne aukcije biće poklonjena za borbu protiv side.Za dva poljupca 23-godišnjeg glumca Roberta Patinsona, zvezde filmova o vampirima "Sumrak" i "Mlad Mesec", jedna licitatorka je izdvojila 56.000 evra.


- Kada pogledam cenu mojih cipela pomislim da niko od nas okupljenih u ovoj sali ne može da se pretvara da nema šta da da
- rekla je Šeron, pozivajući zvanice da budu plemenite.

Zanimljivo je da je pozivnicu za aukciju dobio i teniser Novak Đoković ali da je kurtoazno odbio da dođe, kako ne bi bio u prilici da se sretne sa bivšim američkim predsednikom.

Zarada od aukcije biće poklonjena fondaciji AMFAR - neprofitnoj organizaciji koja pomaže istraživanju side i HIV-a.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2

tarja said:

...
NOLE KRALJ !!!
22. 05. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop