četvrtak, 20 septembar 2018 08:04

alt

Pop zvezda je posle dve godine konačno odahnulaPop zvezda Tejlor Svift (28) konačno je, posle dve godine, uspela da dobije sudsku zabranu prilaska za jednog od opsednutih fanova. U pitanju je 26-godišnji Erik Svorbrik, koji je pevačici od septembra 2016. godine slao preteće poruke i pisma.

- Želim da silujem Tejlor Svift. Mrzim je. Poslednja sam osoba na svetu sa kojom bi ona bila i zato želim da je silujem. Znam da sam njena srodna duša i samo nju želim da silujem. Nikog drugog, ne bilo koga, samo nju - bilo je napisano u jednom od pisama koja su stigla na pevačicinu adresu.

Osim silovanja, Erik je navodio i kako želi da ubije pevačicu, a pisma su vremenom postala sve opasnija, pa je Tejlor prolazila kroz razne zdravstvene probleme. Pevačicini advokati bili su zabrinuti za nju, a nakon što su sudu predali sve dokumentovano, sud je naredio opsednutom fanu da prestane da kontaktira pevačicu, kao i da ne sme biti ni u blizini njenog imanja.


alt
Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop