Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 10 jun 2010 14:22

Slavni muzičar se pre koncerta našao sa Goranom Bregovićem!

 

 

 

Kao što smo već najavili, Erik Klepton, koji je u sredu uveče održao fenomenalni koncert pred skoro 20.000 ljudi, video se i sa našim proslavljenim muzičarem Goranom Bregovićem! Na Kleptonovu želju da se sastane sa Bregom, "Music Star Production" mu je izašao u susret i sa zadovoljstvom organizovao sastanak. Bregović je posetio Kleptona u luksuznom salonu Beogradske Arene gde mu je i poklonio nekoliko svojih albuma.

 Na opšte iznenađenje, Erik je u tom momentu zapevao čuvenu temu iz pesme "Đurđevdan" i pokazao da je bregin veliki fan. Ubrzo im se priključio i Stivi Vinvud, a čitav sastanak se odvijao pod budnim okom Rake Marića vlasnika pomenute muzičke kuće. Izgleda da se Eriku dopalo druženje sa Bregom pa ga je sutradan posetio i u kući na Senjaku.

Foto: Music Star


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (17)add comment
 1 2 > 

JOX said:

...
AKO PRIČAMO O LOPOVŠAGU ONDA NEMA VEĆE LOPUŽE OD ERICA CLAPTONA. JA GA JAKO VOLIM I SLUŠAM BIO SAM I 1984 I 2010 .TO JE NORMALNO U MUZICI DA SE SKIDAJU STVARI TAKO DA NE LUPETATE ZA DUGME NEGO BI BILO BOLJE DA GA VIŠE SLUŠATE.
08. 07. 2010

EMILIJANA said:

...
SVI ZABORAVLJATE KAKVE JE DUGME STVARI PRAVILO. TO JE AZBUKA JUGO ROKA .KAMO SREĆE DA JE VIS
ŠE TAKVE MUZIKE BILO TIH GODINA KAO ŠTO JE U ENGLESKOJ I AMERICI I OSTAL DO DANAS A NE MI SA NAŠIM GRANDOVCIMA I TIM SRANJIMA
08. 07. 2010

Evropljanin said:

Bravo, Bregoviću, majstore!!!
Ako niste upoznati, Bregović je uspešno komponovao i irske pesme, a njegove pesme pevaju mnoga poznata svetska imena (Cesaria Evora - "Ausencia"), i treba da nam je na diku i ponos što je najveći svetski gitarista i rok muzičar Erik Klepton, zajedno sa isto velikim Stivom Vinvudom, poželeo da lično upozna najvećeg kompozitora na Balkanu...Treba da smo ponosni što je Bregović odabrao da živi sa nama, a mogao je i u Parizu i u Londonu ili na Karibima, valjda bi ga onda i mi više cenili. Recimo, on u oktobru planira veliku turneju sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" po ruskom Dalekom Istoku, sa koncertima u mnogim gradovima, a sviraće i u rodnom gradu Mihaila Kalašnjikova - šta,nego svoj hit - "Kalašnjikov!" Ma, zavidljivci neinformisani, mogu da ga mrze, on ćuti i radi, nema vremena za luzere. Tako i treba.
11. 06. 2010

dzani4 said:

pa sad...
Brega je koristio narodnu glupost.To je narod kriv,jer narod dize i narod spusta.Ko je narodu udovoljio.Nisam ljubitelj Brege,ali bolje on nego Keba ili neki papak ili p***r.Moramo priznati da je dugme dugo trajalo i cekao se svaki album dugmeta.Pozdrav iz Sarajeva.
11. 06. 2010

MindFreak said:

...
sad ce umreti sretan sto je upoznao najvecu picketinu Bregu.... Bregovizija promasaj godine, a tako smo i prosli...
11. 06. 2010

Goga said:

...
Eriku Kleptonu sve čestitke. Tako sjajan muzičar, nije poput mnogih nazovi svetskih zvezda, zbrisao iz Srbije kao da ga jure ljudožderi, već je poželeo i nekoga od naših da upozna. Kako ne shvatate da je to za svaku pohvalu, bez obzira šta mislili o Bregi.
10. 06. 2010

Rosa said:

...
Valjda Brega upoznao Erika Kleptona!
10. 06. 2010

ceca said:

...
brega- ima ime stoji. ali pesme su mu unazad 10-15 godina katastrofa uzas.
10. 06. 2010

zgro~ena said:

...
ZAŠTO STE TAKO ZLOBNI? ZAŠTO TO NIJE URADIO NEKO DRUGI!
SMISLIO JE KAKO ĆE DA PROMOVIŠE MUZIKU KAJA JE I BILA TU , KOJU SMO I ONAKO VOLELI I KAKO ĆE DA ZARADI: ČESTITAM MU !!!
10. 06. 2010

mamara said:

...
Bregovic je samo uspesan lopov i plagijator..
10. 06. 2010
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop