Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 17 oktobar 2008 13:01
Poznati reper Eminem objavio novi album, posle tri godine pauze
 
 
Najpoznatiji beli reper na svetu, Eminem, objavio je novi album posle tri godine i tako demantovao zle jezike koji su tvrdili da se trajno povukao sa scene! Eminem je pre dva dana u jednoj radijskoj emisiji otkrio da je ime novog, šestog albuma "Relapse" i tom prilikom premijerno predstavio pesmu "I'm having a relapse".
 
 

Još uvek nije obelodanjeno kada će se ovaj album pojaviti u prodaji, ali šuška se da bi se u prodavnicama mogao naći do kraja godine. Inače, Eminem je poslednji album "Curtain Call: The Hits" objavio 2005. godine, a prodao se u neverovatnih 2,9 miliona primeraka samo u Americi.

 

 

 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Rista said:

gff
50 cent je dobar isto ali eminem mnogo reci upotrebljava u jednoj pesmi!!!!! Ja slusam 50 -ja vise!!!!
13. 07. 2009

Shay Ivan said:

...
relapse je izasao a za nastup ne znam......
20. 05. 2009

Luka said:

Eminem
Mislim da je 50 cent bolji ali je eminem isto dobar
15. 05. 2009

Kristijan said:

No Comentars
You are the KING OF REP MUSIC!!!!!!!!!!!!!
14. 12. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop