Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 18 oktobar 2008 13:25
Holivudski glumac Džordž Hamilton priznao da je imao seks sa sopstvenom maćehom dok je bio maloletan!
 
 
Zvezda televizijskih serija i filmova osamdesetih godina Džordž Hamilton (George Hamilton) napisao je knjigu "Don't mind if I do: A memoir" u kojoj je otkrio da je kao tinejdžer imao seks sa svojom maćehom! 
 
"Moja maćeha bila je u srednjim dvadesetim, a ja sam imao samo 12 godina. Nismo se osećali loše zbog toga, iako je sve bilo mom ocu iza leđa. Sa moje tačke gledišta, to nije bilo nenormalno. Ne mislim da me je ta romansa izobličila kasnije u životu" - napisao je Hamilton u svojoj knjizi. 
 
 
Sin muzičara Džordža "Spajka" Hamiltona priznao je da je i kasnije imao seksualne odnose sa maćehom, kada mu je umro otac:
"Već sam bio punoletan, i poznat u Holivudu. Ponovo smo se sreli, ona je i dalje bila predivna, i podsetili smo se starih vremena" - obelodanio je glumac u autobiografiji "Don't mind if I do: A memoir". 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

osvajac said:

...
time se ponosi,takvi su amerikanci i oni da nam sude
08. 02. 2009

victor said:

...
to mu dodje kao neka frsta incesta,kako je mogao da kara caletovu p***u
25. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop