Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 06 oktobar 2008 15:49

 

Poznata britanska grupa održaće koncert 20. maja na Ušću! Karte u prodaji od 13. oktobra!
Slavni britanski bend "Dipeš Mod"("Depeche mode") nastupiće sledeće godine u Beogradu, potvrđeno je na njihovom veb sajtu! Evropska turneja ove grupe počinje 10. maja u Tel Avivu, a pre Beograda, sviraće i u Atini, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, a dan posle Beograda gostovaće i u Zagrebu.Prema informacijama beogradske štampe, Dejv Gahan, Martin Gor i Endrju Flečer će u Beogradu nastupiti za milion evra. Ovaj bend nastao je 1980. godine u engleskom gradu Bejzildonu, a do danas je prodao više od 70 miliona albuma širom sveta. Objavljen je i kalendar evropske turneje "Tour of the Universe 2009" na kojem je beogradski koncert predviđen za 20 maj.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Jasmina said:

DEPECHE, napokon!
Dobro je da se neko setio da ih dovede. Ostale su karte po ceni od 4000 dinara. To nije mnogo. Pre dve godine, bila sam na njihovom koncertu u Budimpešti i karta je bila skuplja za pet evra. Ali, vredi ih čuti uživo jer su fenomenalni i sviraju kao da su na početku karijere, sa puno emocija i ljubavi prema publici!
16. 11. 2008

little djura said:

...
Koja je cena karte za Depeche?
08. 10. 2008

little djura said:

DM!!!Da li je moguce?
We 've waited for too long,enough is enough!
08. 10. 2008

crow said:

Depeche
Toooooo !!!!! Fenomenalno ! Depeche Mode u Beogradu ! Ne mogu da verujem ! Cena karte ????
07. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop