Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 15 septembar 2008 12:23

Ćerka Kurta Kobejna napravila samoubilačku žurku za svoj 16-ti rođendan!
 
 
Ćerka Kurta Kobejna (Kurt Cobain) Fransis Bin (Frances Bean) proslavila je svoj 16-ti rođendan žurkom čija tematika je bila samoubistvo! Parti je održan u "Kući bluza" u Los Anđelesu i koštao je 323 hiljade dolara! Tom prilikom organizovano je i takmičenje za goste, na kojem su nagrađivani oni koji su izgledali "najviše mrtvi"! Obavezni "dres kod" za zvanice bila je crvenp-crna kombinacija, a Kortni Lav (Courtney Love) pojavila se u toaleti koju je nosila Mortiša Adams u kultnom filmu "Porodica Adams".
 
 
Na pozivnici za žurku, Kobejnova ćerka napisala je "pravila ponašanja" za svoje goste:
"Vaše torbe biće pregledane na ulazu. Zato nemojte biti glupi i pokušati da unesete svakakva sranja. Ako nameravate da se drogirate, učinite to pre partija, a ako drogu baš morate poneti sa sobom, pripazite na ulazu da vas niko ne uhvati. Imaćemo i takmičenje pod nazivom "Ko izgleda najviše mrtav". Ako se obučete u stilu mrtvaca i ako vas odabere publika, na poklon ćete dobiti "iPod" i 200 dolara novčane nagrade. Zato, zamaskirajte se i našminkajte kao mrtvac", - poručila je Fransis svojim zvanicima.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

mima said:

mima said:
Sigurno nije mislila ozbiljno.Bar se nadam.Njen otac je ne prevazidjeni lik.Bio je fantastican muzicar i trebali su da mu daju orden za to,a i bio je lep covek.Sto se nje tice,bilo bi super da je nasledila nesto na njega.
23. 04. 2009

vanja said:

njen tata je car
obozavam ga
24. 11. 2008

kiki said:

...
ma ,budalastine
17. 09. 2008

Kurt Kobejn II said:

Kakav ćale takva i ćerka
Njen ćale je bar nešto uspeo u životu i postao jedan od najboljih rokera ikada
17. 09. 2008

Kurt Kobejn II said:

Kakav ćale takva ćerka
Njen otac je bar uspeo nešto u životu!
CAR NAD CAREVIMA
17. 09. 2008

Barbara said:

...
Bas je sasava :)
17. 09. 2008

aleksa said:

...
ZAVRSICE KO CALE...kvota je 1,15
15. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop