Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 18 septembar 2008 17:27
 
 
Lindzi Lohan ponudila je predsedničkom kandidatu pomoć u predizbornoj kampanji, što je Baraka Obama odbio!
 
Američka glumica Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) ponudila je da se Obami nađe u predizbornoj kampanji što je on u startu odbio! Lindzi je Obami ponudila da ona bude domaćica nekoliko događaja na kojima bi ohrabrivala mlade glasače da glasuju upravo za njega, ali on je odbio ovakvu pomoć zbog njene problematične prošlosti, koja uključuje rehabilitacije i saobraćajne nesreće izazvane pod uticajem alkohola i kokaina.
 
- Lindzi nije tip zvezde koja bi u naše ime predstavljala pozitivan primer", - rekao je neimenovani izvor blizak Barakovoj demokratskoj stranci.
 
Na sve ovo oglasio se i otac mlade glumice koji je napao Obamu zbog njegovog tretmana prema Lindzi:
- Lindzi je nadarena, ima veliko i toplo srce i mogla bi uticati na milione mladih ljudi u pozitivnom smislu. Nije u redu što je Obama osudio moju ćerku zbog njenog nekadašnjeg ponašanja. To samo pokazuje kakva je on osoba, - izjavio je Majkl Lohan.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

zoran 2 said:

...
JA NE BI IMAO SRCA DA JE ODBIJEM. PRIVATIO BI JE I STAVIO U KRILO.I TAKO BI JE LJULJAO,LJULJAO, SVE DOK SE NE BI UPISHKILA.
20. 03. 2009

kiki said:

...
znala je da ce je odbiti,ali i da ce se pisati o tome..kalkulacije ..sve za slavu i dan u novinama
19. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop