utorak, 31 jul 2018 07:09

alt

Nalazio se u svojoj kući tokom popodneva


Glumac Ving Rejms imao je veoma neprijatan susret sa policajcima, koji su ga držali na nišanu na pragu njegove kuće u Santa Moniki, jer ga je komšinica prijavila kao „krupnog crnog čoveka koji provaljuje u kuću“.

Rejms se prisetio događaja tokom intervjua za radio Sirijus Iks-Em u emisiji Klej Kejn šou, odgovarajući na pitanje kako je rasizam uticao na njegov život.

Zvezda Nemoguće misije nalazio se u svojoj kući tokom ranog popodneva, kada je čuo da mu neko kuca na vrata.

„Otvorio sam vrata. Sledeće što se desilo jeste da mi je crvena tačkica, sa pištolja kalibra devet milimetara, uperena u lice. Rekli su mi da podignem ruke“, naveo je Rejms.

Prema njegovim rečima, tri policajca zajedno sa psom su bila ispred njegove kuće. Situacija se smirila kada ga je kapetan prepoznao, jer njihovi sinovi zajedno igraju u lokalnom timu.

Policajci su mu rekli da su se odazvali na poziv žene iz komšiluka koja je prijavila „krupnog crnog čoveka koji provaljuje u kuću“.

Kada su Rejms i policajci otišli da upitaju ženu, koja ga je navodno prijavila, ona je poricala da je zvala.

„Nalazio sam se u svojoj kući, sam u šortsu za košarku. Kada sam otvorio vrata, pištolj od devet milimetara bio je uperen u mene. Šta bi bilo da je moj sin otvorio vrata sa džojstikom ili kontrolom od video-konzole u rukama, a oni pomislili da drži pištolj", istakao je glumac.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop