nedelja, 11 decembar 2016 08:57

alt

U sledeći krug prošlo šest takmičara


Žiri je opet bio na visini zadataka i potrudio se da prolaz obezbede kandidati koji su svojim dobrim pevanjem to zaslužili. U sledeći krug su prošli Aleksa Perović, Dženan Glavinić, Jovan Pap, Mersed Herić, Lidija Janković i Ljubica Mojsovska.

Nastup Aleksandra Stevanovskog u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda dugo će se prepričavati.

U Zvezdama Granda nastup Aleksandra Stevanovskog iz Makedonije dugo će se pamtiti. On je otpevao prvu pesmu, ali nije oduševio žiri pa nije dobio priliku da otpeva drugu pesmu. On je prilikom obraćanja žiriju rekao da se u Zvezde Granda prijavio zbog bivše devojke koju mnogo voli. Produkcijski žiri mu je dao šansu da otpeva drugu pesmu, a Aleksandar je prilikom izvođenja zaplakao i kleknuo, a zatim legao na veliku scenu. Jelena Karleuša je rekla takmičaru da devojka nije vredna njegovog poniženja.

"Ona nije vredna nijednog tvog minuta više provedenog na ovoj sceni. Ona nije vredna ovakvog poniženja! Ti si jedna prava muška budala! Ti si jedan rogonja!", poručila mu je Jelena Karleuša.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop