ponedeljak, 28 mart 2016 15:11

alt

"Lako je filozofirati i blejati po imanju"


Po izlasku iz rijalitija, pevačica je otvoreno ispričala šta o kome misli.Poznata pevačica i iskusni rijaliti igrač, Zorica Marković zbog smrtnog slučaja iznenada je napustila najpoznatije imanje u regionu, a ove okolnosti su razlog zbog kojih se pevačica se nije medijski oglašavala. Ipak, kada se situacija malo primirala, Zorica je otkrila da ima grip i da još nije sigurna da li će se vratiti u rijaliti, ali je zato rado prokomentarisala aktuelna dešavanja.

"Volim Lisović, to je jaka psihološka igra. Poznajem taj princip, meni je to zanimljivo i taj psihološki momenat mi je presudan. Razočarali su me dok sam još bila tamo, tako da sve što sada gledam je očekivano, nema tu puno razlike. Ipak, Vesna me je najviše razočarala, zato što ona nije za to, ona ima svoja gledišta, ja svoja i tu se jednostavno ne slažemo. Njeno ponašanje mi se ne dopada, ali to neće pokvariti naše prijateljstvo. Nije dovoljno samo biti ime, nešto treba i da pokažete, a ona to nije uradila."

Iako je svesna da je sve igra, pevačica je priznala da bi, u slučaju da se vrati, promenila ponašanje prema nekim farmerima.

"Ako se budem vratila promeniću se prema onom MC-u. Taj čovek ne znam ni ko je, mislila sam da je neko drugi, to što on radi je smešno. Pretvoriti “Farmu” u repovanje je ideja, ali njemu to ne ide. Iritira me, smatram da je i inače folirant. Isto tako i Zorica Keva, jer ne može da pljuje Vesnu. Dok sam bila tamo Vesna je htela da budemo dobre sa njom zbog hrane, ali pusti to, ne može tako da se ponaša. A žao mi je Marine Perazić, napadaju je kao osice, a ona se samo peca", rekla je Markovićeva na priče o taktikama, foliranju i udruživanju, odgovorila je ovako:

"Nikola i Nemanja najviše taktiziraju. Mislim da niko ne pokušava da mi se “šlepa”, jer o svima sve znam i znaju da ne bi dobro prošli da tako nešto pokušaju. Svima sam rekla šta da mislim i tu nema velike filozofije. Ne interesuje me ko će šta da misli, dok se Vesni stalno šlihtaju. Ona žena ima svoju publiku i fanove, ali ti ljudi neće voleti nekoga ko joj se prilepi. Pa ovaj Nemanja joj iz suknje viri. U zabludi su, ne mogu ostali da budu Vesna ili Golubovićka. Lako je filozofirati na izgrađenu priču i blejati po imanju. Ni na koga nisam ljubomorna, ali ružno je pričati. Kada je Mića došao svi su se zgražavali na njegovo psovanje. E to je foliranje, kao da nikad psovku nisu čuli."

Takođe, po izlasku sa imanja i članica grupe Trik FX, pevačica Natalija Ibraimov imala je negativnih komentara na Zoričino ponašanje, a ona je imala kratak odgovor.

"Ne znam zašto se ta žena kači za mene. To što ono priča nije istina. Mi nismo prijatelji, oni nisu stalni gosti mog restorana. Poštujemo se, volim njihov rad, ali to je daleko od prijateljstva. Nemam potrebu da bilo šta pričam o njima, jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne komentarišem jer bilo bi nepristojno."

Nakon što je, koliko toliko, sabrala utiske, pevačica je zaključila da joj Ceca Jovanović favorit, jer smatra da je namazana i da ima dobru igru.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
Opet si ispusila teleca glavo!
Rekoh ti ja da ce te izneti.
31. 03. 2016

llll said:

...
Oce da crkne od ljubomore. Izasla da vidi stanje, najede se, naspava, proveri ko novi ulazi e eto nje naoruzane seljackom diplomatijom i bolesnom ljubomorom prema Vesni.
30. 03. 2016

mija said:

...
zorku mecku treba preseliti na farmu trajno.
28. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop