Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 01 oktobar 2015 12:04

alt

Neće biti ništa od tebe, ni pepela (VIDEO)Neće biti ništa od tebe ni pepela koje nemaš. Spomenuli si moja ime, kravo. Ja ću tebe sačekati.Čim se Maja Nikolić vratila na imanje u Lisoviće isprovocirala je Zoricu Marković koja je nasrnula na nju i pokušala da je udari.Naime, Maja je prenosila pozdrave iz spoljnog sveta, pa je tako da su Zoricu pozdravili radovci, što je Markovićevu iznerviralo.

"Neće biti ništa od tebe ni pepela koje nemaš. Spomenuli si moja ime, kravo. Ja ću tebe sačekati. Šta znači ovo što mi preti navijačima. I nemoj da mi preti radovcima", vikala je Zorica, koja ju je priterala u ćošak i gurnula je. Da se nije Lepi Mića između njih postavio, Zorica bi žestoko udarila Nikolićevu.

"Radovci su mi poslali cveće u bolnicu", rekla je Maja.
"Hoću da je udarim i da idem kući. Rekla sam joj da mi ne spominje ime. Ne sme da mi preti. Ne bojim se ja njih", nastavila je Markovićeva.
"Ona njima da namešta muriju. Hoće da te isprovocira. Nemoj", smirio je Zoricu Kristijan Golubović.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

kineski macak said:

...
ROKULJA NAKAZA OD CMARKOVICE NE BI SMELA RASPALI OLOS DA SE POJAVLJUJE U MEDIJIMA A NE DA MI GASIMO TV
01. 10. 2015

... said:

...
Udrite se dok jedna ne padne
01. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop