petak, 07 oktobar 2016 08:08

alt

Svekar Jelene Krsmanović doživeo infarkt


Svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović, Vladimir Marjanović doživeo je pre dva dana infarkt, te zbog toga nije bio na sahranu svoje prije Zorice.

Juče je u Borči na groblju Zbeg u prisustvu porodice i prijatelja, sahranjena majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović, koja je preminula nakon duge i teške borbe sa rakom. Kako Kurir saznaje, samo dan pre sahrane, Vladimir Marjanović doživeo je infarkt, te zbog toga nije mogao da prisustvuje poslednjem oproštaju od svoje prije, dok njegova supruga Zorica, kao što je već nekoliko puta javno rekla, ne ide na sahrane zbog loše energije.

Zoran Marjanović na pravi način oprostio se od svoje tašte, koju je kako je nekoliko puta izjavljivao, mnogo voleo. Suprug pokojne Jelene, veoma teško je podneo smrt Zorice, te je izjavio kako će uskoro otići u manastir Kovilj, gde će se potruditi da nađe sve odgovore:  "Verujem da će mi ti uzvišeni ljudi odgovoriti ko mi je ubio Jecu", rekao je Zoran za Kurir.

Izvor: Srbija Danas/Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop