utorak, 10 maj 2016 08:30

alt

Produkcija demantuje navode sa interneta


Na društvenim mrežama su se ovih dana pojavili lažni profili koji sve glasnije šire neistine da se Zmaj od Šipova neće vratiti u šou program "Parovi", na Hepi televiziji, čime uzalud pokušavaju da osujete uspeh ovog formata koji je osvojio Srbiju.

- Produkcija Hepi televizije sve vreme je na vezi sa Ilijom Grahovcem koji je u rodno Šipovo otputovao da se oprosti od brata Rajka nastradalog u saobraćajnoj nesreći - kažu u produkciji Hepi televizije.

Ne mareći što je ovaj učesnik "Parova" u žalosti zbog izgubljenog brata, pojedinci su sebi dozvolili da u Zmajevo ime, s lažnih profila šire neistine, misleći da ce narušiti dobar odnos ovog takmičara i rijaliti zvezde s produkcijom, koja ga je iznedrila u ovom formatu zabavno humorističkog programa.Između Zmaja od Šipova i produkcije Hepi televizije ne postoje nesuglasice, niti će ih montirani snimci o navodnom maltreriranju učesnika Parova napraviti.

- Gledaoci su svedoci dobre saradnje produkcije i Zmaja i njegovog stalnog insistiranja da u rijalitiju ostane sto duže, ne šaleći se da to moze biti i pet godina. Zmaj od Šipova uskoro će se vratiti u luksuznu vilu, čime će dematnovati napise virtuelnih prijatelja na društvenim mrežama - kažu u produkciji.

Mnogi gledaoci, čim su čuli kakve priče struje po internetu o Zmaju i Hepi televiziji izmišljene natpise pripisuju ljubomornoj konkurenciji, a produkcija "Parova" poručuje da će se istina saznati onog trenutka kad se u vili vrati Zmaj, a to ce biti vrlo brzo.

HappyTv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop