petak, 29 april 2016 10:34

alt

Umalo se šala pretvorila u pravu tragediju


Učesnici "Parova" rešili su da se našale sa Zmajem, pa su ga umotanog u tepih ubacili u bazen. Međutim, ono što je trebalo da izgleda kao šala, umalo se pretvorilo u pravu tragediju.

Milomir Marić predložio je ovu šalu, a stanari vile momentalno su prihvatili njegov predlog, umotali Zmaja i uputili se ka bazenu i ubacili popularnog takmičara.

Međutim, tepih je bio toliko težak da Zmaj nije uspeo odmah da se izvuče, pa su Vladimir i Bumbar uspaničeni, krenuli da spašavaju Grahovca.

Pogledajte video snimak:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Леду Гага четнику*****ша мла@@@да.....блокирате ми ллиторис..... said:

...
Пинк Педофилија

ПА ДА КРЕНЕМО:
Аха, како да не.
Синоћ је било поприлично непријатно, да не кажем мучно гледати то глуматање и афектирање појединих чланова жирија, и то увек истих, а са најмање талента, успеха и хитова међу оцењивачима, који само што нису пустили голуба трудећи се да изгледају потресено и зарозано.
А изгледали су смешно.
Поготову Ста*****нковићка, чијем се кривљењу и фолирању не назире крај, и који/а је доказ који иде у прилог свим теоријама о плавушама као феномену у феноменологији тупости.
Онакво ридање на једну поприлично никакву песму једне ипак маргиналне групе једног при***** митивног кобајаги музичког правца било је канда унапред договорено, а потпуно непримерено, јер дечак ли је?, девојчица ли је? ШТА ЛИ ЈЕ?, који/ ја је интерпретиорао/ ла поменуту јадиковку нит је нешто претерато талентован нити је занимљив у визуелном смислу да би се Тржанова наки грдна бацала у лелекање. Очигледно протежирање такмичара који који нису Срби боде очи.
30. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop