sreda, 05 avgust 2015 11:47

alt

Poverio se Tanji da je bio osuđen na streljanje?


Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, koji je iz rijalitija Parovi završio u Hotelju Maldiva, priznao je da je za vreme velike Jugoslavije bio osuđen na smrt. On se poverio Tanji da je nožem napao policajca i da je zbog toga bio osuđen na streljanje.

"Ja sam 1985. godine bio suđen na smrt jer sam nasrnuo na milicionera nožem. Jer je bila kazna 20 godina, a za milicionera ode glava. Kazna streljanjem. Ja sam bio na streljanju. Ubo sam ga nožem u leđa. Samo nemoj o ovome da pričaš", rekao je Zmaj od Šipova.

Podsetimo, Ilija je optužen zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Optužnica je stara pune tri godine, ali se Ilija Grahovac, zajedno bratom Rajkom, koga sud takođe traži, nije pojavljivao na zakazanim ročištima. Postupajući sudija bio je prinuđen da zatraži pomoć policije.U banjalučkom Okružnom tužilaštvo potvrđeno je da se Zmaj, uz prodaju oružja, tereti za teške telesne povrede, čak i za izazivanje opšte opasnosti.Posted by Jadranka Simic on Среда 5. август 2015.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

ja said:

...
ZMAJ .TOMA PA SADA JOS UBADUJU OVOG MATOROG LOPOVA KOJI MALDIVI .PROMENITE IME U NAPALJENI MATORCI.STA JE BRE OVO...VREME DA SE SASVIM ISKLJUCIM I KONACNO PROMENIM KANAL.
06. 08. 2015

ZMAJ LIVE LEGENDsaid@ said:

...
Gusteru od SIPU GA pobegla ti KOBILA!
Gusteru od SIPU GA idi rokni medveda!
opa
Gusteru od SIPU GA nece te ni kravica!
Gusteru od SIPU GA idi stekni PACOVA!
Kad kod Tome PACOVA bela mecka zaigra, idi vodi medveda u ta tvoja PECINA!
Kad kod Tome pantera bela mecka zaigra, vec si steko medjeda sad ustekaj PACOVA!
06. 08. 2015

ZMAJ LIVE LEGEND said:

...
JEDAN JE ZMAJ JEDAN JE KRALJ A ZOVE SE ZMAJ
05. 08. 2015

fora said:

...
Ma zmaj zahebava ove curke, prica im gluposti, posle one to prepricavaju i on drzi lajv i paznju. Da bas takav da je on to bi se videlo i do sad bi bio optuzivan, ovako daje prostora namerno da bude samo osumnjicavan jer zna da je cist. Pravi sou i sprda se sa tupavim ukucanima i vecim delom umisljene nacije. Zmaj originalac, prirodan i bez njega mozete da finisirate rialiti.
05. 08. 2015

perica said:

...
ne znam kome je ovaj guster iz sume zanimljiv
05. 08. 2015

... said:

...
Pa jel treba da izbode i nekog od ove dece?
05. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop