Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 08 avgust 2015 11:03

alt

Maldivljani koriste mesta koja nemaju kameru


Maldivljani koriste mesta u hotelu koja nemaju kameru kako bi pokazali svoje emocije daleko od očiju javnosti.Jedno od "skrivenih" mesta je i kupatilo. Zmaj od Šipova otkrio je pred ostalim ukućanima da su se Sanja Rilaković Barbika i Saša Dinić Grom ljubili u kupatilu i da ih je on video.

Na to se nadovezao Toma Panters koji je upitao Barbiku u Groma da li je među njima bilo nešto više, ali je ostao bez odgovora.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ja said:

...
NE VERUJEM DA BI BARBI BILO STA IMALA SA OVIM ZVALAVIM.
09. 08. 2015

ja said:

...
IVAJ SASA GROM JE TOLIKO NAPORAN . SVESTAN DA JE ROM I DA JE ZASTICEN I DA MOZE DA RADI STA HOCE. KADA POCNE TA TRKLJA GLUPOSTI POVRACA MI SE VIDI SE DA JE NESKOLOVANDA ZELI DA DOMINIRA A USTVARI JE GLUP NEINTRESANTAN I DOSADAN.
09. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop