četvrtak, 24 septembar 2015 00:14

alt

Tamo zaradim dnevno više nego ovde za nedelju


Zmaj od Šipova želi da napusti rijaliti Parovi čak i po cenu da vrati produkciji sve što je zaradio u prethodnim rijalitijima!Nakon što je čuo od Uroša da su oni kaznu plaćali produkciji, Zmaj od Šipova u rijalitiju Parovi izjavio je da želi da ide.

''Ja bih da idem. Platiću kaznu. Imam od pobede u Maldivima 15.000 i imam još tih šest što su oni skupili, tako da imam da platim odštetu televiziji, na koju sam obavezan po ugvooru. Brat mi je bolestan, kradu mi stoku, tamo zaradim dnevno više nego ovde za nedelju dana... Možda je vreme da ja idem'', rekao je Zmaj.  


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Lolsaid@ said:

...
j**o TEBI PATULJASTI ILIJA MATER!!! RETARDU FORUMASKI
25. 09. 2015

Lol said:

...
Jb te Gaza i Gale. Zmaj do pobede.
24. 09. 2015

realnosaid@ said:

...
REALNO SI TI JEDAN SIZOFRENI RETARD!!!
KAD BI ZNAO KOLIKO LUPETAS ISKLJUCIO BI SAM SEBI STRUJU,
DA NIJE GAZTOZA I NJEGOVIH FAZONA BILO BI KAO NA MALDIVIMA!!! DOSADNO, VODITELJICE 2 KUVANE NOGE, KOLIKO GOD KREZAVA I SLINAVA BILE LOSE BAR SU MALCICE BOLJE OD OVE 2 ZUBATE KUVANE NOGE.

OPET JE SINOC GAZA DRZAO STVARI POD KONTROLOM, POKUSALA SIZIKA OPET MALO SA SASKOM ALI JE GAZA PRESEKAO, CAK JE SA RETRDIRANIM ILIJOM NAPRAVIO SHOW A VASA SIZIKA SE VISE NIJE VIDELA..

VAS JE RETARD MOGAO NA MALDIVIMA DA SE KURCI! JER ONAJ CRNOGORAC DEBIL EM JE p***a, EM JE GLUP, EM DOSADAN, EM MORA DA SE NALIJE SPRICEROM DA BI SMEO NESTO DA KAZE ZATO SE RETARDU STALNO SLIHTAO.

PA JOS JEDAN DEBILNI SMARAC, PROPALI KOSARKAS, GLUP, TAKODJE SLIHTARA.

AL KOD GAZE NE MOZE DA PISNE!! UVEK GA IZDRIBLA, STALNO POKUSAVA DA MU PRIDJE NA SVE NACINE CAK LAZE SEBE ALI GA GAZA UVEK DOCEKA NA VOLEJ.

ZATO VAS RETARD NEK PAKUJE KOFERE I NEK SE NE VRACA, SAMO NEK TO URADI INKOGNITO DA GA NE BI LINCOVALI ZBOG PEDOFILIJE.
24. 09. 2015

realno said:

...
GADOVI SU DEFINITIVNO NA TOJ TELEVIZIJI. DA IM NEM JECINIH I ZMAJEVIH GLASACA NE BI IMALI NI DA KUPE BRIJAC ZA GASTOZOVO DUPE NEKA FORSIRAJU DRUSTVO OLOSA MI IH NE GLEDAMI I NECEMO LAZU ZA GLEDANOST I ZNAJU DA ZNAMO DA LAZU. UMESTO STO MISLE DA MAJMUNISU NAS, NEKA SE JADNICI ZAMISLE NAD SVOJIM CADJAVIM MENADZMENTOM
24. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop