Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 05 januar 2017 08:53

alt

Ne ulazi u Parove dok mi ne plate


Ilija Grahovac, iliti Zmaj od Šipova, čvrsto je rešio da ne uđe u „Parove“ dok mu čelnici TV Hepi ne uplate unapred honorar. Kako saznajemo, u pitanju je čak u pitanju je čak 20.000 evra.

On je poručio uredniku Milomiru Mariću da ne računaju na njega sve dok mu ne daju pare koje traži.

Dok čeka isplatu novca, stočar na svom imanju u Šipovu obavlja seoske poslove. Kad smo ga pozvali, pohvalio se da u polju čuva stoku.

- Ne ulazim u „Parove“. Neću da idem tamo dok mi ne plate. Bolje mi je da budem kod svoje kuće jer imam mnogo posla. Bar ću nešto zaraditi. Neću tamo da sedim za džabe. Izvinite, moram da prekinem vezu jer sam u polju, ćeram stoku na ispašu - u dahu nam je rekao Zmaj, a potom prekinuo vezu.

Pozvali smo Marića, koji tvrdi da novac nije razlog što Zmaja nema u rijalitiju.

- Maksimalno smo ispoštovali Zmaja. Problem je što nema ko da mu čuva stoku. On se posvađao sa svima u selu, sad ne može da nađe radnike. Ovom prilikom pozivam nekog da mu čuva stoku kako bi on mogao da uđe u rijaliti. Malo se naljutio što smo počeli bez njega, ali mi nismo više mogli da odlažemo - poručio je Milomir.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

said:

...
MARICU DAJ VOLU TUKI DA GA ZALABA
10. 01. 2017

zmaj od nocaja said:

...
maricu idi u sipovo i cuvaj volove i krave,a uvedi zmaja od sipuga da ustekava ovim novim fufama
08. 01. 2017

ozaloscena sova said@ said:

...
Gaza i bumbar su iznad TIH BUDALETINA koje si naveo(a i zaboravio si coravog degenerika).
06. 01. 2017

Cacaca said:

...
Ne treba mu dati pare , taj grmalj se besplatno odmarao !
05. 01. 2017

ozaloscena sova said:

...
samo jos vo od sipova fali,gadskroz seljacina od svilajnac,zlo zorka od beograd,gadskrozova podguzna muva tzv. bum-bar,oklagija ruzica,mimi orlovaca,sizoofrenicarka golubica i realty budaletina i qravela je kompletan
05. 01. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop