ponedeljak, 25 jul 2016 09:07

alt

"Zbog ovakvih gafova u svetu se gubi posao"- U jednoj od najgledanijih emisija na medijskom javnom servisu Srbije gostovalo je dvoje mladih, talentovanih tenisera, dečak i devojčica od deset, jedanaest godina. Razgovor je tekao očekivanim tokom, pitanja i odgovori uobičajeni. Deca pametna i simpatična. A onda im se Žika u odjavi obraća na sledeći način: "Ti ćeš kad porasteš biti kao Novak i pobedićeš Marija i Nadala, a ti ćeš biti kao Ana i dobro ćeš da se udaš!" Ta izjava zaparala je uši Mariji Srdić iz Centra za podršku ženama. Zbog ovakvih gafova u normalnom svetu se gubi posao - kaže Srdićeva.

Žika Nikolić je izjavio da se samo našalio i da nije imao nameru da uvredi ženski rod:

- Pričali smo o tome da li imaju simpatije, o ljubavi, o sportu i šalili smo se. Ljudi više ne razumeju šale. Nisam želeo nikoga da uvredim, niti da umanjim sportske rezultate Ane Ivanović, ali s obzirom na to da je ona poslednjih dana bila u centru pažnje zbog venčanja iz bajke, napravio sam šalu na taj račun. Ja čim zinem, neko udruženje reaguje. Svako može to da protumači kako hoće, ali loše namere nije bilo - rekao je Nikolić za Srpski Telegraf.

Ovo nije njegov prvi gaf. Jednom je gledaocima čestitao Božić na Uskrs, a najpoznatiji je po tome što je opsovao dete koje je recitovalo pesmu, ne znajući da mu je mikrofon i dalje uključen:

- Alo, je*o te, skrati to! Nije to pesma za Nobela!


Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

krezavi@ said:

...
Zato su TI SIZIKA I PATULJASTI RETARD OLICENJE KULTURE!!!
29. 07. 2016

krezavi said:

...
zika neopevana seljacina.dajte mu plug i motiku.
26. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop