petak, 23 oktobar 2015 23:11

alt

Dajte joj sobu da se iz**be pod hitno


Večeras je zabeleženo više incidenata između Stanije Dobrojević i Ivana Gavrilovića koji su razmenili žestoke uvrede. Oni su se čak i polivali prljavom vodom i sokovima zbog čega je tenzija dodatno zagrejana. Tokom razmene uvreda Stanija je pomenula da je Ivan došao na „Farmu“ bez honorara, što je bila jedna od tema posle u sobi gde su bili ostali farmeri.

–Ja sam za to dajte joj sobu da se iz**be pod hitno. Njoj nedostatak seka bitno nedostaje. Ona je žena koja je ugrožena seksualno. Dajte joj to da se isprazni i molim vas pozovite doktora, psihologa, da dođe da porazgovara sa njom u vezi njenih honorara i ponižavanja ostalih kolega jer ovde se ne sme niko vređati i dirati za honorare, rekao je Mića.

Potom su Stanija i Mića krenuli da se žestoko vređaju. Malo je falilo i da između njih dođe do fizičkog obračuna, ali je sve to sprečio Kristijan Golubović, koji je odvukao Staniju.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop