subota, 22 oktobar 2016 08:25

alt

Dino Merlin mu se zgadio tokom rata
Dražen Žerić Žera, frontmen grupe "Crvena jabuka" koja će 25. novembra održati veliki beogradski koncert u Sava centru, ne bira reči kada govori o kolegi Dinu Merlinu, pričajući da je on "veoma glup i bahat kad može da pljuje po Beogradu", pa da onda u našem glavnom gradu drži koncerte.

Žera je, kako piše Informer, šokiran činjenicom da Merlin blati Srbe, pa da od njih zarađuje novac:

- Dino Merlin je endem. Ako je on zabranio unošenje zastava na koncert u beogradskoj Areni, onda je on, po meni, glup k'o noga. Kad su bile one nesrećne godine, svi znaju šta je pričao o Beogradu, ali, hvala Beogradu što mu je napunio Arenu.

Žerin odnos sa Merlinom zahladio je devedesetih, za vreme rata u Bosni. Pevač "Crvene jabuke" otvoreno kaže da mu se zgadilo ponašanje kolege.

- On je, po meni, pravo lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Skidam mu kapu zbog nekoliko dobrih pesama, a za sve ostalo treba da zahvali Bogu što se našao na pravom mestu u pravo vreme. Devedesetih godina je znao pod koju kapu da stane i zato je napravio karijeru.

Žera je zaprepašćen što je Dino uspeo da napuni Kombank Arenu, i to nekoliko puta:

- Meni je to fascinantno. Možda se to desilo zbog skandiranja i cele atmosfere koja je vladala oko njega. Verovatno je zato bilo veće interesovanje.

Pogledajte na 2:37 intervju sa Žerom iz 2015 u kome govori o svom odnosu sa Dinom Merlinom


Izvor: Srbija Danas/Informer


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Zera je u pravu ! Ne znam ko tog Merlina sluša , djeluje kao mali djudjan a pjesme mu mlake uz njegov glas !
22. 10. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop