Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 29 mart 2016 08:09

alt

Matora sa ponosom pričala kako je udarala ŽeljkaJovana Tomić Matora, Zorica Dukić, Marko Perović i Nenad Marinković Gastoz pričali su o Željku Stojanoviću koji je u rijalitiju "Parovi" dobio više od 40 udaraca.

Porodici Stojanović zasmetalo je sa koliko ponosa i zadovoljstva pričaju neki o tome kako su tukli Željka, a naročito Matora.

"U toku popodnevnih emisija ta ista Jovana šalje pozdrave Željku i meni jer se plaši tužbi, a na snimku sa ponosom priča o tome što je udarala Željka zbog navodnih provokacija. Mislili smo da ćemo neke poštedeti tužbe, ali smo nakon ovog snimka promenili odluku. Niko neće biti pošteđen, pa ni Jovana Tomić Matora i Zorica Dukić, čiji udarci su svi zabeleženi i neće biti problema da dokažemo na sudu šta je Željko pretrpeo, otkrila je Biljana Krsmanović, majka Željka Stojanovića.

Podsetimo, Jovana Tomić je kažnjena novčno, a nekoliko puta je bila i u izolaciji jer je fizički napadala Željka Stojanovića.

Poslušajte sporni razgovor:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

brendy said said:

...
A PATULJASTI RETARD A MMMMFFFFFFFFFILJANA ONI SU TI DOBRI!
GAZA JE ZA TEBE INSTITUCIJA!
31. 03. 2016

brendy said:

...
matora muskaraca,zlozorica isfolirana fukarestina,buljavi gadskroz seljacina iz svilajnac i derpe vlada iz bare.sve na sud i uzmi im svu kintu sto su kao zaradili u parovima batice.
29. 03. 2016

... said:

...
I treba sve da im uzme sto su zaradile u Parovima.Neka placaju advokate i skoluju njihovu decu.
29. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop