petak, 18 mart 2016 09:19

alt

"Neki pi*aju i povraćaju u izolaciji, i ja sam"


Za učesnika rijalitija “Parovi” Željka Stojanovića rijaliti se završio begom iz luksuzne vile u Zemunu.

Stojanović je za televiziju N1 ispričao da je jedini izlaz odatle video u bekstvu i da mu se prilika ukazala pošto ga je obezbeđenje televizije zatvorilo u sobu za izolaciju.

-Onda sam uzeo ofinger, onaj što imaju u produkciji, savio ga stavio u cilindar okrenuo vrata i otvorio. Vrata su se otvorila, krenuo sam ka ostavi, stavio sam kapu na glavu, sagao glavu da me preko kamera odmah ne provale i pobegao preko krova, skočio – naveo je Stojanović između ostalog. On je takođe opisao uslove u kakvim je boravio u rijalitiju.

-Soba pet sa pet, četiri zida, jedna vrata, nema ništa, nema kamere, nema ništa, više nemamo prava da unosimo ni flašu s vodom, već samo kucnemo na vrata... Oni nam donose čašu s vodom, nekad nije tu obezbeđenje, pa blejiš, neki pi*aju i povraćaju u izolaciji, i ja sam, zato što niko nije mogao da nas obiđe – rekao je bivši učesnik “Parova” protiv kojeg je televizija “Hepi” najavila tužbu zbog kršenja ugovora.


Izvor: Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

gost said:

...
Zatvoriti logor na celu sa Maricem,Sladom i Vladimirom.
18. 03. 2016

... said:

...
Kakvo je zlo ovaj Maric.
18. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop