Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 22 mart 2016 09:40

alt

Bivši učesnik rijalitija oporavlja se od rijalitijaŽeljko Stojanović je za "Pulsonline" rekao da se polako oporavlja od rijalitija "Parovi" i da uživa u Parizu sa svojom porodicom i prijateljima koji su mu nedostajali tokom šest meseci koliko je bio učesnik pomenutog šoua.

– Uživam i oporavljam se. Proteklih večeri sam izlazio  i provodio se u klubovima i polako dolazim sebi. Sada se osećam mnogo bolje, rekao je Željko za naš portal.

Zanimalo nas je šta je Stojanović sebi najviše zamerio u rijalitiju i da li žali zbog nečega.

– Sebi sam najviše zamerio to što sam previše psovao. Moglo je i bez toga. A žalim jedino što sam ušao u "Parove". Bacio sam šest meseci, ostao sam bez para i narušio sam svoje zdravlje. Nisam imao nikakve koristi od tog učešća.

A sa kim sve iz "Parova" će ostati u dobrim odnosima i nakon "Parova"?

– Ostaću dobar sa većinom. Ni na koga nisam ljut i nemam kome šta da zamerim sem Slađi i Vladimiru. Sa njima se sigurno neću družiti nakon svega, a sa ostalima ću ostati u dobrim odnosima.

Posle lošeg iskustva sa ovim rijalitijem, da li bi se usudio više ikada da uđeš u neki drugi srpski rijaliti?

– Zapravo, "Parovi" su jedini srpski rijaliti i tamo me sigurno više nećete gledati. Imao sam lepo iskustvo sa "Velikim bratom" i u suštini svi rijalitiji koji su pod licencom se ipak drže nekih pravila i izbacuju nasilnike. Jedino po nije slučaj sa "Parovi". Teško mi je kada vidim druge učesnike što su ostali tamo kako pate. Najviše me zabrinjavaju Zorica Dukić, Maca, Zmaj i Miki, koji najgore izgledaju.

Hoćeš li sada živeti u Parizu ili u Beogradu?

– Kada sam ušao u "Parove" razmišljao sam da posle ostanem da živim u Beogradu. Imam rodbinu u Beogradu. Sada ću prvo razmisliti. Ne znam da li ću za stalno živeti u Beogradu, ali ću često dolaziti. Već za nekoliko nedelja kada se prolepša vreme, eto mene ponovo u Srbiji.

Izvor: PulsonlinePodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Jedino se tamo pati Gaza a tvoj patuljasti retard tamo uziva coravi degeneriku.
22. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop