petak, 19 februar 2016 10:19

alt

Čupo Kalač izbačen iz ParovaŽeljko Stojanović napustio je danas "Parove", jer ne može više da učestvuje u rijalitiju koji pojedine učesnike favorizuje.

Željko tvrdi da su pojednici zaštićeni, te tako više ne želi da bude u vili.

"Neki dok pričaju ako im se upadne u reč idu i izolaciju, a kod nekih to pravilo ne važi. Dok ne budemo svi ravnopravni, ja neću da sedim za ovim stolom", rekao je Željko pre nego što je izašao iz rijalitija.
Stojanović je pre deset dana bio kažnjen izolacijom nakon tuče u "Parovima" kada mu je oduzeto 3.000 evra, a u izolaciji je proveo 24 sata.

Sinoćno vanredno izbacivanje iz najluksuznije zemunske vile bilo je i poslednje veče za Čupu Kalača u ovom rijalitiju.

Dugokosi kamiondžija i pevač iz Švedske izbačen je iz vile "Parova" pošto je osvojio svega 3,7% glasova publike. Prvi na tabeli, sa 40,4% glasova, bio je Nenad Marinković Gasttozz. Druga je bila Ružica Veljković (24,1%), treći Željko Stojanović sa 19,6%, dok je na pretposlednjem mestu bio Miloš Kolaković koji je osvojio 11,9% glasova publike.Čupu su ispratili svi stanari vile "Parova" i to pevajući pesmu "Oj, drugovi, je l' vam žao", ali čini se da je rastanak ipak najteže pao Zmaju od Šipova koji se teško razdvojio od svog višemesečnog cimera.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Kad nekog izbace ima racunicu da slavi mesec dana.Izaso iz zatvora:)
19. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop