četvrtak, 26 maj 2016 07:56

alt

Željko postao tema i u Portugaliji


Dok Željko Stojanović maksimalno uživa u životu van vile rijalitija "Parovi" i između ostalog slobodno vreme troši na rekreaciju na sportskim terenima, konkretno danas na teniskom, o njemu piše sve više evropskih portala.

Nakon Francuske, Belgije, Švajcarske i Luksemburga, košmar, koji je ovaj bivši učesnik rijalitija doživeo, kako navode strani mediji, tema je postao i u Portugalu, gde o njegovom iskustvu u "Parovima" pišu i tamošnji ugledni koluminsti.

Dok više ni u Srbiji nisu interesantni ni glavni favoriti za pobedu u "Parovima", Stojanović uspešno zauzima prostor u stranim medijima na kojem bi mu pozavidele mnoge domaće zvezde. Reč je o portalima koji beleže milionske preglede na dnevnom nivou u svojim zemljama.

U međuvremenu Željko je dao niz intervjua stranim pisanim i elektronskim medijima i brojnim portalima, a tek ga očekuju još brojna pitanja za strane medije koji su već sa njima zakazali nove intervjue.

Pogledajte šta Željko kaže za Marića:ZELJKO STOJANOVIC NAZVAO MARICEM LAZOVOM! by dnevnadozaklipova


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

kojo said:

...
Marica zajedno sa bojanom i Jelenom P u Corku.
26. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop