petak, 11 mart 2016 09:58

alt

Iz luksuzne vile "Parova" izbačen Miloš Ranković
Kako je za "Pulsonline" rekla Biljana Krsmanović, majka Željka Stojanovića, ona će sutra angažovati advokata kako bi izvukli Željka iz rijalitija "Parovi".

Željko je večeras poručio svojim roditeljima da želi da izađe jer njega produkcija više ne poštuje. Njega je razljutilo što Vladimir Tomović nije izbačen iako mu je naneo teže povrede glave.


Za izbacivanje iz najluskuznije zemunske vile bili su nominovani Zorica Dukić (od strane publike), Nenad Marinković Gasttozz, Željko Stojanović i Miloš Ranković od strane produkcije, dok su ukućani nominovali Zmaja od Šipova i Avu Karabatić.

Gasttozz je na jučerašnjoj tabeli apsolutno dominirao, osvojivši čak 54,3 odsto glasova gledalaca, dok je najmanje glasova imao Miloš Ranković. On je napustio najgledaniji rijaliti šou program "Parovi" sa svega 0,3 odsto glasova.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Miki said:

...
Mira said: svaka čast...... ko je ovaj Marić ?
Drži ljude zatvorene....u nekoj ostavi....bez kauča...
bez WC....bez vode....bez prava na govor...oduzimajući
im 100...200 .... itd EUR-a i tako kada im dosadi i kada
nema od kuda da ga kazni....namjeste glasove...Znači..
katanac....krivična prijava zbog osnivanja "logora"..kazna
zatvora i tako dalj....
18. 03. 2016

Mira said:

...
Treba dobra advokatska kancelarija da pokaže svoje tim organizatorima maltretiranja promoterima primitivizma i nasilja i da im stavi katanac za sva vremena i da ih orobi za sva vremena da zapamte koga će oni da muče i da se iživljavaju fašistički nad učesnicima emisije.
11. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop