utorak, 13 jun 2017 08:02

alt

Dvoje učesnika se "zaigralo u bazenu"Rijaliti "Neženja u raju" je ukinut jer se dvoje učesnika "zaigralo u bazenu". Za ljude koji su gledali "Farmu" i "Parove" seks u rijalitiju je kao "dobar dan", ali kamere u američkom rijalitiju su zabeležile da je učesnica rijalitija "možda popila previše da bi mogla da rasuđuje".

Kamere su snimale DeMaria Džeksona i Korin Olimpijos dok piju u jednom noćnom klubu, onda se ljubakaju i maze... potom su zabavu preselili u vilu u kojoj se snima rijaliti, tačnije bazen.

"Pipali su se, dodirivali, ljubili, onda je on nju zadovoljio...", priča neimenovani izvor blizak produkciji i otkrio da se jednom od glavnih producenata nije dopalo šta su kamere zabeležile.

"Prvo je suspendovao njih, onda ostale učesnike, a sada je prekinuto snimanje rijalitija dok se ne razjasni situacija, tačnije, ne sprovede istraga da li je Korin svesno pristala na seks".

Postoji druga verzija - učesnica je pristala na seks, ali je njihovo ponašanje zasmetalo ostalima, koji su se žalili producentima. Istraga je, svakako, u toku.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop