Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 05 novembar 2016 09:16

alt

Nije ispunio obećanje da će se uozbiljiti


Goca Božinovska ukinula je džeparac i oduzela automobil sinu Mirku Šijanu zbog njegovih ispada u javnosti, saznaje Kurir.

Na ovakav potez pevačica se odlučila jer njen sin nije ispunio obećanje da će se promeniti i uozbiljiti, pa je morala da preduzme konkretne korake i počne da ga kažnjava. Umesto da o tome ćuti, Mirko se čak hvali da ga je majka kaznila, pa tako devojkama s kojima se dopisuje otvoreno govori zbog čega ne može da se vidi s njima.

- Sa Šijanom se dopisujem veće duže vreme. On je prvi kontaktirao sa mnom preko društvenih mreža, deluje mi kao kulturan i vaspitan momak. Bilo mi je čudno što nije tražio da se vidimo, pa sam ga pitala da li hoće da odemo na piće.

Onda mi je bez blama rekao da trenutno ne može da izlazi jer mu je majka Goca oduzela auto i ukinula džeparac jer je ljuta zbog njegovih ispada. I on je u čudu da je toliko dugo drži bes jer obično posle nekoliko dana Goca popusti i ukine mu kazne, ali izgleda da sada želi da istraje - ispričala je devojka za Kurir kojoj se Šijan požalio na svoju majku.

Ovim povodom Kurir je pokušao da dobije komentar Goce Božinovske, ali ona se nije javljala niti je odgovarala na poruke.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

zlosna sova said:

...
e sad si se setila da ga vaspitavas.gde si bila kada je bilo vreme da ga vaspitavas?????sada je to i suvise kasno
05. 11. 2016

kobacz said:

...
sad ce batica poceti da diluje vutra i koku ili ce da krade
05. 11. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop